تابلو یا علامت به سازه ای اطلاق می شود که در بر دارنده تصویر، نقاشی یا نام باشد که این مورد می تواند به عنوان یک تابلو نقاشی یا اثری هنری و یا نام یک مجموعه اداری، تجاری و همچنین تابلو مغازه یا ساختمان باشد. لذا در همین راستا و در ارتباط با عنوان تابلو باید گفت که انواع تابلو های تبلیغاتی نیز امروزه به صورت یک نماد یا علامت از کاربرد های فراوانی بر خوردارند که تابلو راهنمای طبقات یکی از آنها می باشد. در ادامه این مطلب جهت آشنایی با این مدل از تابلو ها و کاربرد های آن با ما همراه باشید.
تابلو راهنمای طبقات در تابلو سازی
حرفه و صنعت تابلو سازی امروزه به لطف پیشرفت تکنولوژی به سرعت قابل تغییر و تحول می باشد به طوری که ساخت انواع تابلو های تبلیغاتی در جهت توسعه کسب و کارها و سهولت در بازاریابی اصناف نقش بسزا و هدفندی را ایفا می نماید که تابلو راهنمای طبقات یکی از آنها می باشد.
رشد جمعیت و مهاجرت افراد از شهرهای کوچک به کلان شهرها در جهت توسعه کسب و کارها و پیشرفت علمی و فرهنگی، مدیران و مسئولان را بر آن داشته تا با احداث ساختمانها و مجتمع های اداری و تجاری در سطح شهر پذیرای افراد و فراهم نمودن بستری مناسب برای ایشان باشند.
یکی از مواردی که افراد در مجتمع های بزرگ تجاری با آن روبرو هستند، جستجو و یافتن اتاق ها و مکان های مورد نظر در طبقات مختلف یک ساختمان می باشد. لذا سهولت در یافتن مکان مورد نظر از عوامل مهم در یک مجتمع تجاری یا مسکونی بشمار می رود که نصب یک تابلو راهنمای طبقات در ورودی ساختمان می تواند در این امر مفید واقع باشد و افراد را به محل مورد نظر خود هدایت نماید.
تابلو های راهنمای طبقات توسط متریال های متفاوتی در مجموعه های مختلف تابلو سازی ساخته می شود که روی آنها مورادی مانند نام، شماره، طبقه و... جهت راهنمای افراد قرار می گیرد. که دو نوع پر کاربرد آن عبارتند از تابلو راهنمای طبقات ساختمان و تابلو راهنمای طبقات اداری.
تابلو راهنمای طبقات ساختمان
همانطور که عنوان کردیم امروزه مجتمع های مسکونی بزرگی در کلان شهرها در حال ساخت هستند که دارای واحد های متعددی می باشند و مسلما این مجتمع ها و ساختمان های بزرگ نیازمند بخش ها و قسمت هایی مانند اتاق مدیریت، سرایداری، رختشوی خانه، مرکز خرید و مواردی مشابه هستند.
نکته مهمی که در این رابطه باید عنوان کرد، یافتن این مکانها برای ساکنینی است که در ابتدای سکونت در ساختمان با آن روبرو هستند؛ لذا سفارش و ساخت یک تابلو راهنمای طبقات ساختمان در محل مناسب در ساختمان امری مهم و ضروری بشمار می رود.
تابلو راهنمای طبقات ساختمان را می توان به شکل های متفاوتی در دو نوع با نور و بدون نور تولید نمود که هر کدام از آنها با استفاده از متریال های مختلفی ساخته و نصب می شوند که قبل از ساخت می بایست تمام جوانب از قبیل ابعاد و محل نصب را در نظر گرفت.
تابلو راهنمای طبقات اداری
تابلو راهنمای طبقات علاوه بر محیط های مسکونی به عنوان تابلو راهنمایی در ادره ها نیز ساخته می شود؛ سازمانها و مجتمع هایی مانند ساختمان های بیمه، ساختمان های مرکزی بانک، دانشگاه ها، بیمارستان ها، مخابرات و بسیاری از موارد مشابه شامل اداره ها می باشند که دارای طبقات مختلفی هستند و در هر طبقه اتاق هایی در جهت ارائه خدمات در نظر گرفته شده است.
به عنوان مثال ساختمان یک بیمارستان شامل بخش ها و اتاق هایی مانند اتاق مدیریت، اتاق معاون، اتاق جلسات، بخش اورژانس، اتاق عمل، آزمایشگاه و... می باشد که یافتن و جستجوی آنها برای مراجعین به راحتی امکان پذیر نخواهد بود.
ساخت تابلو راهنمای طبقات اداری به عنوان سهولت در جستجوی مکان مورد نظر برای افراد مراجعه کننده در اداره ها از ضروریات و مهم ترین عوامل است که در اجرا و تاسیس یک پروژه عظیم اداری از اقدامات اولیه بشمار می رود و مانند تابلو راهنمای طبقات ساختمان با استفاده از متریال های متفاوت ساخته می شود.
تابلوهای اداری مدرن
یکی از موضوعات مهمی که سفارش دهندگان تابلو راهنمای اداری به آن توجه می کنند این است که تابلو خود را به شکل خاص و مدرن تحویل بگیرند که این امر با مشاوره کارشناسان تابلو ساز و طراحان مجرب تابلو سازی میثر خواهد بود.
به عنوان مثال ساخت تابلو راهنما با استفاده از متریال هایی مانند استیل، پلکسی شیشه ای، چوب ترموود و... یکی از راه های تولید تابلو اداری مدرن بشمار می رود.
طراحی تابلو راهنمای طبقات
یکی از اقدامات اولیه جهت سفارش تابلو راهنمای طبقات، طراحی تابلو راهنمای طبقات است که می بایست قبل از ساخت انجام شود.
طراحی تابلو راهنمای طبقات توسط طراحان مسلط به نرم افزارهای کامپیوتری انجام می گیرد که از کاربردی ترین آنها می توان به کورل و فتوشاپ اشاره نمود.
تابلو راهنمای طبقات را می توان به شکل چاپی یا معمولی و برش لیزری به مرحله اجرا رساند که باید یاد آور شد در صورت ساخت به شکل چاپی معمولا از نرم افزار فتوشاپ استفاده می شود و در مقابل، ساخت تابلو به صورت برش یا حک با استفاده از نرم افزار کورل انجام می شود.
نکته مهم در رابطه با طراحی تابلو راهنمای طبقات این است که به دلیل برش ورق های فلزی و پلکسی در ساخت تابلو راهنما، نرم افزار کورل از نیاز های ضروری در طراحی بشمار می رود که می توان بعد از طراحی خروجی فایل مناسب جهت برش لیزر را آماده نمود.
تابلو راهنمای اتاق اداری
تابلو راهنمای طبقات دارای زیر شاخه ها یا دسته های مختلفی است که هر کدام از آنها جزو تابلو راهنما محسوب می شوند. همانطور که عنوان کردیم تابلو راهنمای طبقات نوعی راهنما در ساختمانهای مسکونی یا اداری است که افراد و مراجعه کنندگان را به اتاق ها و بخش های مختلف در یک مجتمع هدایت می کند.
اما نکته مهم در رابطه با هدایت کردن افراد، مشخص بودن مکان مورد نظر می باشد که مسلما باید توسط تابلو یا علامت مشخص باشد.
به عنوان مثال یک ساختمان اداری را در نظر داشته باشید که در ورودی ساختمان، یک تابلو راهنمای طبقات نصب شده است و برخی از افراد مراجعه کننده در پی یافتن اتاق مورد نظر در ساختمان هستند؛ یکی از عواملی که می تواند در این امر مفید واقع باشد، نصب یک تابلو به عنوان سردرب اتاق خواهد بود که اصطلاحا به آن تابلو سردرب اتاق اداری نیز گفته می شود.
در واقع تابلو سردرب اتاق اداری می تواند مشخص کننده اتاق مورد نظر برای افراد جستجو کننده باشد که توسط متریال های متفاوتی به مرحله ساخت تا اجرا می رسد.
متریال تابلو راهنمای طبقات
تابلو های راهنمای طبقات توسط متریال های متفاوتی قابل ساخت هستند که از مهمترین آنها می توان به پلکسی گلاس، کامپوزیت و مولتی استایل اشاره نمود.
به عنوان مثال یک روش ساخت تابلو راهنما توسط پلکسی گلاس و مولتی استایل به این صورت است می توان بعد از برش پلکسی، عنوان طبقات و اتاق ها روی ورق مولتی استایل توسط دستگاه لیزر حک کرد یا برش داد و روی سازه یا زیر سازی کامپوزیت نصب کرد و افراد را به محل مورد نظر هدایت نمود.
نکته دیگر اینکه می توان تابلو راهنمای طبقات را توسط متریال های متفاوت مانند آلومینیوم، چوب و آهن نیز تولید نمود.
تابلو راهنمای طبقات به انگلیسی
ساخت تابلو راهنمای طبقات در کشور ما معمولا به زبان فارسی همراه با فونت های متفاوت ساخته می شود؛ اما مجموعه علاوه بر ساخت تابلو راهنما طبقات به شکل فارسی، ساخت این نوع از تابلو به شکل لاتین را نیز انجام می دهد که می توانید جهت سفارش تابلو راهنمای طبقات در انواع فونت های لاتین با ما در تماس باشید.
بنر راهنمای طبقات
یک روش دیگر ساخت تابلو راهنمای طبقات استفاده از چاپ بنر است که یکی از تابلوهای راهنمای طبقات ارزان قیمت بشمار می رود؛ لذا باید به این موضوع توجه داشت که استفاده از بنر برای تابلو راهنما نمی تواند گذینه مناسب و جالبی باشد، چرا که نسبت به قیمت پایین نباید انتظار کیفیت و زیبایی خاصی از آن داشت.
قیمت تابلو راهنمای طبقات
سفارش و خرید تابلو راهنمای طبقات با توجه به نمونه راهنمای طبقات از قیمت های متفاوتی برخوردار می باشد و در واقع باید عنوان کرد که قیمت تابلو راهنمای طبقات با توجه به متریال های به کار رفته در آن محاسبه می شود.
در رابطه با همین موضوع باید یاد آور شد که هر چه مقدار متریال مصرفی در تابلو بیشتر و مرغوب تر باشد قیمت تابلو نیز افزایش خواهد یافت به عنوان مثال قیمت ساخت تابلو راهنمای طبقات پلکسی گلاس همراه با روشنایی نسبت به تابلو راهنمای نوع ساده بالاتر می باشد؛ همچنین ابعاد و عنوان های تابلو راهنمای طبقات نیز از این مورد مستثنی نمی باشد.
با مطالعه لیست زیر می توانید قیمت تابلو راهنمای طبقات در سال 1402 را محاسبه نمایید.
اجزای تشکیل دهنده تابلو راهنمای طبقات | روش محاسبه قیمت | قیمت (تومان) |
کامپوزیت مصرفی | متر مربع | 1/400/000 |
پلکسی گلاس مصرفی | متر مربع | 1/900/000 |
برش حروف پلکسی گلاس | متر طول | 140/000 |
مولتی استایل مصرفی | متر مربع | 1/700/000 |
برش حروف مولتی استایل | متر طول | 140/000 |
پایه نگهدارنده (فیکسچر) | هر عدد | 28/000 |
توضیحات تکمیلی:
هر نوع متریال اضافه روی تابلو راهنمای طبقات اعم از چوب، آهن، آلومینیوم، ملزومات روشنایی و... با توجه به نرخ روز + 100 درصد اجرت محاسبه می گردد.
حکاکی روی متریال های تابلو راهنمای طبقات بر حسب دقیقه و هر دقیقه حکاکی 3/000 تومان محاسبه می گردد.
هزینه نصب تابلو راهنمای طبقات جداگانه محاسبه می گردد.
قیمت تقریبی تابلو راهنمای طبقات:
قیمت هر متر مربع تابلو راهنمای طبقات به طور میانگین حدود 8/000/000 تا 11/000/000 تومان می باشد.
در نهایت می توانید جهت استعلام قیمت و اطلاع دقیق تر از انواع تابلو راهنما با ما به عنوان یک مجموعه مرکز فروش تابلو راهنمای طبقات در ارتباط باشید.