یکی از محصولات تابلو سازی که از دوام و مقاومت بالایی در شرایط مختلف جوی برخوردار است تابلو کامپوزیت نام دارد که تابلو کامپوزیت مغازه، شرکت ها، موسسات و... برخی از کاربردهای این تابلو تبلیغاتی بشمار می رود؛ لذا در این مطلب به طور کامل با تابلو کامپوزیت، انواع تابلو کامپوزیت، سفارش و نصب تابلو کامپوزیت آشنا خواهیم شد و در نهایت لیست قیمت تابلو کامپوزیت را مشاهده خواهیم کرد.

تابلو کامپوزیت چیست؟

تابلو کامپوزیت

کامپوزیت ها ورق هایی از جنس آلومینیوم هستند که در صنعت تابلو سازی بیشتر جنبه نما سازی سر در مکانهای تجاری را دارند که اصطلاحا کامپوزیت نما یا تابلو کامپوزیت نامیده می شود؛ در واقع می توان با تعریفی دقیق و اصولی از تابلو کامپوزیت در تابلوسازی عنوان کرد که کامپوزیت ورق هایی هستند که روی سردر مغازه ها و مکان های تجاری یا مسکونی نصب می شوند و در آخر حروف های برجسته مانند چلنیوم، استیل و... به جهت تبلیغات روی آن قرار می گیرند.

نمونه تابلو کامپوزیت

قبل از ادامه دادن به مطلب می توانید چند تصویر و عکس تابلو کامپوزیت اجرا شده در مجموعه ما را مشاهده فرمایید.

تابلو کامپوزیت چلنیوم فست فود          تابلو کامپوزیت طلایی

 

تابلو کامپوزیت برجسته          تابلو کامپوزیت املاک

 

تابلو کامپوزیت استیل          تابلو کامپوزیت طوسی

 

تابلو کامپوزیت مشکی          تابلو کامپوزیت سفید

 

تابلو کامپوزیت سیلور          تابلو کامپوزیت زرد

 

 تابلو کامپوزیت طرح چوب املاک          تابلو کامپوزیت مشکی آزمایشگاه

 

تابلو کامپوزیت بانک ملی          تابلو کامپوزیت بانک سپه

 

تابلو کامپوزیت و ترمووود          تابلو کامپوزیت رستوران

 

انواع تابلو کامپوزیت

انواع تابلو کامپوزیت
با کمی تامل و دقت در سطح شهر با نمونه تابلوهای کامپوزیت متفاوتی رو برو خواهیم شد که هر کدام از آنها به شیوه های متفاوتی از نظر رنگ و طراحی اجرا شده اند و معمولا به عنوان زیر سازی حروف های برجسته به کار رفته اند.

در ادامه به توضیحات مختصری در مورد انواع تابلو کامپوزیت همراه با کاربردی ترین حروف های برجسته می پردازیم. 

تابلو کامپوزیت چلنیوم

تابلو کامپوزیت چلنیوم

تابلو چلنیوم یا همان حروف برجسته چلنیوم نوعی از تابلو تبلیغاتی می باشد که به صورت حروف برجسته قابل ساخت می باشد و به عنوان تابلو مغازه و سردر مکان های تجاری به کار گرفته می شود؛ حروف چلنیوم که نام گذاری آن به واسطه کاربرد رول چنلیوم که نوعی آلومینیوم است از مقرون به صرفه ترین حروف های برجسته در تولید تابلو تبلیغاتی می باشد که بیش از دو دهه از ورودش به حرفه تابلو سازی نیز می گذرد.

تابلو چلنیوم را می توان روی نماهای متفاوتی مانند چوب ترمووود، سنگ، سرامیک و کامپوزیت نصب کرد که ترکیب این حروف همراه با تابلو کامپوزیت یا نمای کامپوزیت یکی از زیباترین تابلوهای تبلیغاتی بشمار می رود که رنگ بندی در کامپوزیت و حروف چلنیوم از مزیت های این تابلو بشمار می رود.

همچنین مزیت دیگر تلفیق حروف چلنیوم با زمینه کامپوزیت مربوط می شود به طول عمر و دوام بالای کامپوزیت و چلنیوم که در کنار تنوع بالا در اجرای آنها می توان این مدل از تابلو تبلیغاتی را یکی از تابلو های پر فروش و پر مخاطب امروزی عنوان نمود.

در رابطه با نحوه قیمت گذاری تابلو چلنیوم هم باید بگوییم که قیمت تابلو چلنیوم بر حسب متر دور حروف یا همان متر محیط حروف محاسبه می شود و در مقابل قیمت گذاری تابلو کامپوزیت بر حسب تعداد ورق مصرفی در یک پروژه محاسبه خواهد شد (که ابعاد هر ورق 320*125 سانتیمتر یعنی 4 متر مربع می باشد)

تابلو کامپوزیت طرح چوب

تابلو کامپوزیت طرح چوب

چوب در حرفه تابلو سازی از کاربرد بسیاری برخوردار است که از عمده مصرف آن می توان به زیر سازی یا نمای اصلی یک تابلو تبلیغاتی اشاره نمود که معمولا تابلو سازان جهت دوام و ماندگاری بالا در تابلو از چوب ترمووود استفاده می نمایند.

اما نکته حائز اهمیت در مورد چوب ترمووود قیمت بالای این متریال به عنوان یک تابلو تبلیغاتی است که با توجه به زیبایی آن برخی مشتریان به دلیل صرفه جویی در قیمت تابلو ترجیح می دهند از متریال های مشابه آن استفاده کنند.

یکی از متریال هایی که در تابلو سازی می توان از آن به جای چوب بهره مند بود، کامپوزیت طرح چوب است که ظاهری مشابه چوب دارد و در طرح های متفاوت موجود می باشد.

مورد دیگری که می بایست در اجرا و سفارش تابلو کامپوزیت طرح چوب به آن دقت داشت این است که حتما از برند های کامپوزیت معتبر و مطرح در ساخت تابلو کامپوزیت طرح چوب استفاده کرد، چرا که برخی از کامپوزیت های متفرقه طرح چوب، بعد از مدتی کوتاه و در شرایط مختلف جوی، رنگ و کیفیتشان به شدت افت خواهد کرد.

تابلو کامپوزیت طرح سنگ

تابلو کامپوزیت طرح سنگ
از دیگر انواع تابلوی کامپوزیت که توسط تابلو سازی ها تولید می شود و از مشتریان و متقاضیان خاص خود نیز برخوردار است باید به تابلو کامپوزیت طرح سنگ اشاره داشت که در انواع مختلفی به فروش می رسد.

امروزه استفاده از تابلو کامپوزیت طرح سنگ به دلیل قیمت بالای سنگ برای کسب و کارها و مخاطبین تابلوهای تبلیغاتی بسیار رایج بوده که استفاده از طرح ها و رنگ های مختلف آن می توان نمای محیط های تجاری را مشابه نمای سنگ به نمایش در آورد.

تابلو کامپوزیت و حروف استیل

تابلو کامپوزیت و حروف استیل

تابلو استیل یا حروف استیل نیز از حروف های برجسته ای است که در دسته تابلو های قدمت دار در صنعت تابلو سازی قرار می گیرد و در رنگ های متفاوتی تولید می شود که از کاربردی ترین آنها می توان به استیل طلایی و نقره ای اشاره نمود.
تابلو استیل نیز همانند تابلو چلنیوم می تواند تلفیق زیبایی همراه با کامپوزیت در تولید یک تابلو تبلیغاتی ایجاد نماید.

تابلو کامپوزیت برق

تابلو کامپوزیت برق
یک مدل دیگر از تابلو کامپوزیت که در صنعت برق هم کاربرد زیادی دارد، تابلو کامپوزیت برق است؛ استفاده از تابلو کامپوزیت برق را شاید برخی از شرکت ها در پروژه خود کمتر استفاده کنند ، اما به جهت ایمنی بالا، برخی از تابلو سازان اقدام به ساخت این شکل از تابلو با استفاده از کامپوزیت می کنند که برخی از المان های مربوط به برق از قبیل منبع تغذیه، فلاشر و مواردی مشابه را درون آن قرار می دهند که البته این روش بسیار اصولی بوده و از مقررات تابلو سازی های قانونمند می باشد.

کاربرد تابلو کامپوزیت

کاربرد تابلو کامپوزیت
تابلو کامپوزیت کاربردهای زیادی در صنایع مختلف دارد، اما در صنعت تابلو سازی می توان استفاده از کامپوزیت را در چند بخش مهم معرفی نمود که در ادامه با آنها آشنا خواهیم شد.

 کامپوزیت نمای مغازه یکی از ابزارهای مهم در زیبایی سردر مغازه و در نهایت جذب مشتری می باشد که می بایست با توجه نوع کسب و کار از نظر اجرا و رنگ بندی در نظر گرفته شود؛ لذا می توانید در این رابطه با کارشناسان ما در ازتباط باشید. 

تابلو کامپوزیت مغازه

کامپوزیت تابلو مغازه
امروزه مغازه های بسیار زیادی در سطح کشور وجود دارند که برخی از آنها جهت تبلیغاتشان از نمای کامپوزیت مغازه بهره می گیرند؛ ساخت تابلو کامپوزیت برای مغازه ها می تواند مزیت های متفاوتی برای یک تابلو مغازه ایجاد نماید که برخی از آنها عبارتند دوام بالا، تنوع رنگ، زیبایی و در نهایت جذب مشتری.

کامپوزیت تابلو شرکت

کامپوزیت تابلو شرکت
تبلیغات با استفاده از تابلو کامپوزیت تنها شامل مغازه ها نمی شود و امروزه با توجه به تاسیس شرکت های متفاوت می توان از تابلو کامپوزیت در جهت تبلیغات محیطی شرکت ها نیز استفاده نمود.

کامپوزیت تابلو کارخانه

کامپوزیت تابلو کارخانه
امروزه زمینه ها و اصناف مختلف شغلی در تمام کشورها وجود دارند که برخی از آنها آنقدر گسترده و بزرگ می شوند که در نهایت نیازمند تاسیس یک کارخانه خواهند بود و مسلما صاحبان کارخانه های مربوطه نیز نیازمند انواع تبلیغات می باشند.

یکی از تبلیغاتی که کارخانه ها برای معرفی و دیده شدن خود انجام می دهند تبلیغات محیطی است که یکی از این تبلیغات محیطی هم مربوط می شود به تابلو کامپوزیت.

مزایای تابلو کامپوزیت

مزایای تابلو کامپوزیت
تابلو کامپوزیت مانند بسیاری دیگر از تابلوهای تبلیغاتی که توسط تابلو سازان تولید می شود دارای مزیت هایی است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

تنوع رنگ تابلو کامپوزیت

تنوع رنگ تابلو کامپوزیت
کامپوزیت یکی از متریال هایی است که دارای تنوع رنگ بسیار بالایی می باشد که این تنوع می تواند تاثیر قابل توجهی در تبلیغات و جذب مشتریان به سمت یک محل تجاری یا معرفی برندها داشته باشد؛ به عنوان مثال رنگ هایی مانند سفید، مشکی، قرمز، زرد، سبز، آبی، نقره ای، طلایی، انواع طرح چوب، طرح سنگ و... از رنگ بندی های متنوع در کامپوزیت هستند که می توان هر کدام از آنها را در اصناف و مشاغل مختلفی جهت تبلیغاتشان استفاده نمود.

تنوع در اجرای تابلو کامپوزیت

تنوع در اجرای تابلو کامپوزیت
یکی دیگر از مزیت های تابلو کامپوزیت، اجرا به شکل های متفاوت مانند لوزی، بیضی، منحنی و اشکال دیگر است که به واسطه دستگاه سی ان سی و ابزارهای مربوطه اجرا و نصب می شوند.

دوام و طول عمر بالای تابلو کامپوزیت

دوام و طول عمر بالای تابلو کامپوزیت
مواد اصلی تشکیل دهنده در کامپوزیت عبارتند از آلومینیوم و پلی اتیلن که ادغام آنها با یکدیگر می تواند باعث طول عمر و دوام بالای تابلو کامپوزیت باشد؛ لذا باید عنوان کنیم که به طور معمول تابلوهای کامپوزیت مرغوب در شرایط متفاوت جوی دارای طول عمری بین 15 تا 20 سال هستند.

 طراحی تابلو کامپوزیت در مجموعه تابلو سازی نوین لایت، قبل از اجرا به صورت سه بعدی به مشتریان ارائه می گردد. 

پر فروش ترین رنگ های تابلو کامپوزیت

پر فروش ترین رنگ های تابلو کامپوزیت
از مواردی که در صنعت تابلو سازی بسیار مورد توجه مشتریان قرار می گیرد مربوط می شود به رنگ تابلو های تبلیغاتی که از مصداق های بارز آن تابلو کامپوزیت است که در رنگ های مختلفی تولید می شود؛ لذا در ادامه به پر فروش ترین رنگ های تابلو کامپوزیت خواهیم پرداخت.

تابلو کامپوزیت مشکی

تابلو کامپوزیت مشکی
رنگ مشکی یکی از پر مصرف ترین رنگ های تابلو کامپوزیتی است که در برند های مختلف و در دو نوع مات و براق موجود می باشد. از نظر روانشناسی رنگ مشکی نماد قدرت بوده و یک رنگ خنثی است که دیگر رنگ ها را جذب کرده و در حقیقت فاقد نور و روشنایی می باشد.

با استفاده از تابلو های کامپوزیت با رنگ مشکی می توان قدرت یک برند را در تابلو تبلیغاتی به نمایش در آورد، که این عمل را می توان با ساخت تابلو کامپوزیت مشکی همراه با نصب انواع حروف برجسته روی آن رقم زد.

تابلو کامپوزیت سفید

تابلو کامپوزیت سفید
رنگ سفید در روانشناسی نماد خالص بودن، کامل بودن و پاک بودن است که در بسیاری از مقاطع زندگی انسانها به کار گرفته می شود؛ یکی از مصارف پر کاربرد رنگ سفید مربوط می شود به ساخت تابلو کامپوزیت در تابلو سازی.

ساخت کامپوزیت تابلو سازی با رنگ سفید می تواند جلوه ای بسیار زیبا را از یک تابلو تبلیغاتی به نمایش در آورد که این مورد دقیقا مشابه با رنگ کامپوزیت مشکی و دیگر رنگ های تابلو کامپوزیت می تواند با استفاده از نصب حروف برجسته روی آن تکمیل شود.

تابلو کامپوزیت طلایی

تابلو کامپوزیت طلایی

همانطور که گفتیم تابلو کامپوزیت در رنگ های متفاوتی به عنوان نما یا زیر سازی تابلو تبلیغاتی ساخته می شود که رنگ طلایی کامپوزیت یکی از آنها می باشد و در صنعت تابلو سازی از کاربرد های بسیاری برای برخی از مشاغل برخوردار است.
رنگ طلایی در روانشناسی نماد قدرت و اعتبار است که این مورد می تواند تاثیرات بسزایی در کاربرد کامپوزیت به عنوان یک تابلو تبلیغاتی داشته باشد.

به عنوان مثال ساخت تابلو کامپوزیت طلایی برای صنف آرایشگاه و سالن زیبایی به همراه تابلو چلنیوم امروزه از استقبال بالایی برخوردار است و کاملا می تواند با یک تابلو تبلیغاتی سالن زیبایی هارمونی داشته باشد.

همچنین این نکته را هم باید عنوان کنیم که قیمت تابلو کامپوزیت طلایی به دلیل قیمت بالای ورق کامپوزیت طلایی نسبت به دیگر رنگ ها بیشتر است.

نصب تابلو کامپوزیت

مدت زمان نصب تابلو کامپوزیت

یکی از مهمترین موارد که باعث زیبایی پروژه های تابلو کامپوزیت است، نصب کامپوزیت تابلو است که می بایست به دست نصابان مجرب و حرفه ای انجام شود؛ چرا که قبل از نصب باید زیر کار کامپوزیت به صورت دقیق همراه با رعایت نکات ایمنی آهن کشی شود.

نصب تابلو کامپوزیت به چند روش انجام می شود که هر کدام از آنها با نام های مختص به خود شناخته می شوند که برخی از آنها عبارتند از روش اچ و ال، روش فیک و روش هنگ که بیشترین روش اجرا مربوط به اچ و ال و روش فیکس می شود.

به عنوان مثال اگر دقت کرده باشید برخی از تابلوهای کامپوزیت هستند که پنل های آنها با یک نوع آلومینیومی عمودی از یکدیگر جدا شده اند که به این روش اچ و ال گفته می شود و در روش دیگر پنل های کامپوزیت تنها با یک خط نازک جدا شده اند و آلومینیوی بین آنها وجود ندارد که به آنها فیکس گفته می شود.

قیمت تابلو کامپوزیت

قیمت تابلو کامپوزیت

ابعاد ورق های کامپوزیت معمولا 320 در 125 سانتیمتر می باشد و قیمت تابلو کامپوزیت بر مبنی متر مربع و ورق مصرفی محاسبه می گردد.

کامپوزیت ها با برندهای متفاوت در رنگها و ضخامت های مختلف در انواع نانو و معمولی در بازار موجود هستند که قیمت گذاری تابلو کامپوزیت با توجه قیمت کامپوزیت تابلو متفاومت می باشد.

همچنین نوع اجرا و روش های به کار برده شده در ساخت تابلو کامپوزیت نیز از دیگر عوامل دخیل در قیمت هر متر تابلو کامپوزیت به شمار می روند.

به عنوان مثال اگر قرار بر تولید تابلو کامپوزیت و چلنیوم یک مغازه باشد می بایست جهت استعلام دقیق قیمت نمای کامپوزیت مغازه، نوع کامپوزیت، رنگ کامپوزیت، نوع تابلو چلنیوم، رنگ تابلو چلنیوم و برندهای به کار گرفته شده در کلیت این شکل از تابلو در نظر گرفته شوند و در نهایت قیمت تابلو مطابق با نرخ مصوب اتحادیه تابلو سازان به مشتری اعلام شود که قیمت کامپوزیت بر حسب متر مربع و قیمت تابلو چلنیوم بر حسب متر محیط محاسبه خواهد شد.

نوع و برند ورق  رنگ ورق قیمت هر متر مربع (تومان)
ورق کامپوزیت آلومکس 4 میلیمتر ساده 1/500/000
ورق کامپوزیت پرمیوم باند 4 میلیمتر ساده 1/450/000
ورق کامپوزیت دلتا باند 4 میلیمتر ساده 1/400/000
ورق کامپوزیت آلکواستون 4 میلیمتر ساده 1/300/000
ورق کامپوزیت آلوتک 4 میلیمتر ساده 1/300/000
ورق کامپوزیت آلومی پک 4 میلیمتر ساده 1/350/000
ورق کامپوزیت آلوباند 4 میلیمتر ساده 1/350/000

توضیحات

  • قیمت تابلو کامپوزیت با توجه به تعداد ورق مصرفی در تابلو محاسبه می شود که متراژ هر ورق کامپوزیت نیز برابر با 4 متر مربع می باشد.
  • قیمت اجرای تابلو کامپوزیت با ورق های رنگ طلایی، طرح چوب، طرح سنگ و موارد مشابه در تمامی برندها شامل 20% افزایش قیمت خواهد بود.
  • قیمت اجرای تابلو کامپوزیت در طرح ها و اشکال خاص دارای افزایش قیمت خواهد بود که مسلما مطابق با نوع طرح قیمت گذاری خواهد شد.
  • قیمت اجرای سی ان سی روی ورق های کامپوزیت بر حسب متر محیط محاسبه می گردد که در حال حاضر قیمت اجرای هر متر برابر با 8/000 تومان می باشد.

اگر قصد دارید به طور کامل و تخصصی با ورق های تابلو کامپوزیت آشنا شوید می توانید ادامه مطلب را نیز بخوانید.

استفاده از ورق کامپوزیت برای تابلو در مجموعه تابلو سازی نوین لایت از بهترین برندها بوده و دارای 20 سال ضمانت می باشد.

ورق تابلو کامپوزیت چیست؟

ورق کامپوزیت تابلو

کامپوزیت ورق های آماده ای است که توسط آلومینیوم و پلی اتیلن ساخته می شود؛ بدین صورت که با قرار گرفتن دو ورق آلومینیوم در دو طرف پلی اتیلن ورق های کامپوزیت ساخته می شوند و برای پوشش دهی و مقاوم کردن کامپوزیت مواد دیگری مانند چسب، لایه رنگ PVDF، لایه چسب عایق، پوشش مناسب نایلونی و لایه رنگ پلی استر نیز استفاده می شود.

کامپوزیت به عنوان یک متریال پرکاربرد در سال 1970 در کشور آلمان تولید شد و از همان ابتدای تولید به دلیل زیبایی و عدم هر نوع محدودیتی در نوع اجرا مورد استقبال چشم گیری قرار گرفت.

از کاربرد کامپوزیت می توان در صنعت ساختمان سازی، خودرو سازی، هوا پیما سازی و بسیاری دیگر از صنوف نام برد و همچنین صنعت و شغل دیگری که ورق های کامپوزیت در آن از کاربرد فراوانی برخوردار است حرفه تابلو سازی می باشد.

مزیت های استفاده از ورق کامپوزیت

سبک بودن وزن کامپوزیت

ورق های کامپوزیت بسته به ضخامتشان دارای وزنی حدود 5 تا 8 کیلوگرم هستند.

قیمت ورق کامپوزیت تابلو

قیمت ورق های کامپوزیت برای استفاده در تابلو تبلیغاتی می تواند گذینه مناسبی به عنوان یک متریال زیبا و با دوام باشد.

تغییر شکل

ورق های کامپوزیت قابلیت شکل پذیری توسط ابزارهای مختلف تا زاویه 135 درجه را دارا هستند. در حالی که زمینه های تابلو هایی که به عنوان مثال از سنگ و سیمان هستند این قابلیت را ندارند.

تنوع در طرح و رنگ

ورق های کامپوزیت در طرح ها و رنگ های مختلفی تولید می شود به عنوان مثال کامپوزیت دارای طرح هایی از قبیل چوب،سنگ،استیل و ... در بازار موجود می باشد که همین مورد باعث انتخاب اول توسط مشتریان برای زمینه تابلو های خود می شود.

مقاوم بودن کامپوزیت در برابر آتش سوزی

مقاومت کامپوزیت در برابر حریق در حدی است که از آن به عنوان موادی ضد حریق در اجرای نماها استفاده می شود.

مقاومت در شرایط جوی مختلف

کامپوزیت در برابر شرایط جوی مختلف مانند تابش مستقیم نور آفتاب و باران های اسیدی بسیار مقاوم است.

تعویض پانل

کامپوزیت ها را می توان در پانل های مختلفی از نظر ابعاد نصب کرد و در صورت بروز هر گونه خرابی و آسیب دیدن هر یک از پانل ها بدون اینکه کل نمای کامپوزیت از ابتدا اجرا شود، یکی از پانل های آسیب دیده را با پانل جدید و نو تعویض کرد.

بی نیاز بودن از شستشو

ورق های کامپوزیت به دلیل دارا بودن PVDF گرد و غبار زیادی را به خود جذب نمی کند و با جذب در صد کمی از گرد و غبار با اولین باران سطح کامپوزیت به حالت اولیه خود بر می گردد.